لوگو زیمنس Fundamentals Explained
لوگو زیمنس Fundamentals Explained
Blog Article
برنامه های موجود را با عملکرد ابری گسترش دهید و به عنوان مثال، وب سرور را به ابر منتقل کنید.
افزودن به علاقه مندی ها اضافه شد! مشاهده لیست علاقه مندی ها
شرکت آلمانی زیمنس تولید پی ال سی را در سال ۱۹۵۸ آغاز کرد. ساخت پی ال سی گام بلند این برند در تثبیت جایگاه خود در بازار اتوماسیون صنعتی بود. ۳۴ سال بعد، زیمنس با خلق محصولی نوآور، اتوماسیون صنعتی را به سطح دیگری برد. در سال ۱۹۹۲، زیمنس اولین سری از لوگو زیمنس را با هدف کمک به اتوماسیون فضای محدود و تجهیزات سبک روانه بازار کرد.
نمایندگی رسمی زیمنس در ایران و تهران ارائه دهنده انواع محصولات زیمنس در ایران
وجود امکاناتی مانند تست نرم افزاری، شبیه سازی، تست آنلاین و بایگانی برنامه های سوئیچینگ باعث می شود استفاده از نرم افزار لوگو زیمنس بسیار ضروری بنظر برسد. مستندسازی حرفه ای از طریق طیف گسترده ای از عملیات کامنت گذاری و پرینت، نرم افزار را انعطاف پذیر می کند.
پیش از توضیح مراحل نصب نرم افزار لوگو با چند اصطلاح پر کاربرد در وب سایت زیمنس آشنا میشویم:
مطالب شرح دادهشده در این مقاله را میتوانید بهصورت ویدئو در دوره تصویری لوگو زیمنس مشاهده کنید. در این دورهی آموزشی با انواع پی ال سی، زبانهای برنامهنویسی و مینی پی ال سی لوگو زیمنس آشنا میشویم. آموزش لوگو از ابتدا صورت گرفته و شامل بررسی ماژول اصلی، کارتهای توسعه، نصب، سیم بندی، برنامهنویسی و کنترل توسط اپلیکیشن و وب سرور میشود.
رابط کاربری ساده و سهولت در استفاده: لوگو زیمنس در مقایسه با سایر انواع میکرو کنترلرها رابط کاربری سادهتری دارد.
محصولات آموزشی دوره های تصویری مبانی برق و اندازه گیری الکتریکی
لطفا در این بخش تنها نظر خود را در رابطه با موضوع فوق ارسال بفرمایید. به منظور افزایش کیفیت محتوا، نظرات ارسالی خارج از موضوع این مقاله، تایید نمیشوند.
پشتیبانی از نمایشگر با وضوح بالا از طریق سه فاکتور بزرگنمایی قابل تنظیم
یکی از مزیت لوگو های اصلی مهاجرت به این دستگاه ها صرفه جویی واضح در فضا و ابزار دقیق برای نصب در کابینت های پروژه بود که در سال های گذشته با منطق سیمی ساخته می شدند.
لوگو! مخفف مهندسی ساده، عملکرد قابل اعتماد و اندازه جمع و جور است. این باعث می شود که کنترلر جمع و جور راه حلی عالی برای بسیاری از وظایف اتوماسیون ساده باشد.
کسانی که در صنعت مشغول به کار هستند حتما با الکتروموتورهایی برخورد داشتند که باید